Auto Cobalcescu – visul tau la un click distanta

Societatea si tehnologia sunt in continua miscare si dezvoltare, motiv pentru care si noi, cei de la Auto Cobalcescu incercam sa tinem pasul. Ne mandrim sa afirmam ca in urma experientei acumulate de-a lungul timpului si avand o echipa de profesionisti care au depus toate eforturile pentru a creste constant, suntem in topul celor mai profesioniste dealer-uri auto din Bucuresti.

Seriozitate si profesionlismul de care am dat dovada de la inceputuri ne-au ajutat sa incheim parteneriate extraordinare si de durata cu marci de top precum Nissan, Renault, Dacia, BMW, Mini, devenind un colaborator important in relatiile comerciale cu partenerii nostri.

Pentru fiecare gust si necesitate, va invitam sa descoperiti cele mai bune oferte pe autocobalcescu.ro. Dealer Auto Cobalcescu ofera o multitudine de experiente si trairi pentru cei pasionati de marca Dacia. Astfel, printre ofertele noastre se gasesc modele precum Duster Essential TCe 90, Sandero Stepway Essential TCe 90, Sandero Stepway Essential ECO-G 100, Sandero Stepway Comfort TCe 90, Sandero Stepway Comfort ECO-G 100, noul Logan, Sandero, Duster PICK-UP, Lodgy, si altele, la preturi excelente.

Dealer certificat Nissan, Auto Cobalcescu se preocupa constant sa se ridice la nivelul asteptarilor clientilor, promovand stardarde inalte de calitate in ceea ce priveste partenerul nostru Nissan. Astfel, printre ofertele noastre se gasesc modele Nissan Micra Visia, Nissan Qashqai N-Connecta, Nissan Navara N-Connecta, Nissan Juke N-Design, Nissan X-Trail N-Connecta, Nissan Leaf N-Connecta Special, Juke, Leaf, Micra, X-Trail, Navara, si altele, la preturi extraordinare, care pof fi consultate, alaturi de de alte oferte pe autocobalcescu.ro.

Dealer certificat Renault, Auto Cobalcescu ofera o gama variata de autovehicule Renault, la preturi excelente si calitate garantata. Fie ca este vorba de noul Megane, Clio sau Estate, fie ca este vorba despre noul Zoe sau Kangoo, ori ca vorbim de autoturisme electrice sau hybrid, oferta noastra este variata, clientii nostri putand alege modelul preferat.

Pentru cei pasionati de autovechiculele marca BMW sau Mini, a caror ascensiune de altfel vizibila, coroborata cu siguranta si calitatea serviciilor oferite, la reprezentanta Auto Cobalcescu, incercam sa transpunem orice vis in realitate. Astfel, din oferta noastra fac parte modele precum Seria 1, M135i xDrive, Seria 5, diferite modele Mini.

Avand in vedere ca ne dorim sa impresionam si sa oferim cele mai inalte experiente, alaturi de servicii de calitate, pe site-ul nostru unde gasiti si alte oferte pe autocobalcescu.ro, puteti sa va bucurati de toate promotiile actuale.

Incercam sa ne ridicam la cele mai inalte standarde si stam la dispzitia clientilor nostri cu orice, in orice situatie. Astfel, daca nu sunteti hotarati ce autoturism vi se potriveste, sau sunteti nehotarati, ori doar doriti sa testati  viitorul autoturism, va invitam si va sustinem sa efectuati un test drive cu masina dorita. Astfel, echipa noastra de profesionisti va sta la indemana, pentru orice ati avea nevoie, pentru cea mai buna experienta.

Leave a Comment