Buchete de trandafiri potriviti pentru toate ocazile

April 29, 2018 0 Comments

Orice magazin respecta un program in fiecare zi, astfel ca nu poate fi deschis decat un anumit numar de ore, fapt care poate impune cateva limite clientilor, iar situatia este similara si in cazul florariilor. Cu siguranta, multi dintre noi am fost pusi in situatia de a ne aminti in ultima clipa de ziua cuiva si am fost nevoiti sa cautam florarii deschise pana la orele mai tarziu, insa acum totul este mult mai comod si mai simplu la Floraria de Vis. Aceasta isi desfasoara activitatea online, ceea ce presupune ca pot fi cumparate buchete de trandafiri si o multime de alte tipuri de flori la orice ora din zi si din noapte.

buchete de trandafiri

Libertate

Clientii se bucura de toata flexibilitatea de care pot avea nevoie deoarece nu sunt presati de timp, au la dispozitie o gama foarte variata, iar pentru a plasa o comanda pot fi de ajuns chiar si numai cateva minute. Astfel, pentru ca nu mai exista timpul care sa puna presiune, intotdeauna va putea fi luata cea mai buna decizie, pentru ca cei dragi sa se bucure de buchete frumos ornate.

Preturi mici

Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si nu sunt „umflate” in apropierea evenimentelor importante asa cum se intampla in majoritatea florariilor fizice. In plus, nu sunt impuse limite de spatiu, astfel ca gama de produse e mai variata, iar clientii din Bucuresti se bucura si de livrare gratuita, in timp ce pentru comenzile din Ilfov se percepe o taxa de numai 20 de lei.

Personalizarea comenzilor

Fie ca este vorba de 8 martie, Valentine’s Day, ziua unei persoane apropiate, prima zi de scoala, o cerere in casatorie, o petrecere surpriza la birou si nu numai, cine comanda buchete de trandafiri si nu numai le poate personaliza, astfel incat acestea sa indeplineasca toate cerintele estetice impuse.

Calitatea produselor

Oricare ar fi produsul ales, intotdeauna ne dorim ca acesta sa fie de o calitate superioara pentru a nu dezamagi, iar cine alege buchete de trandafiri de la Floraria de Vis, cu siguranta, va fi pe deplin multumit de alegerea facuta. De asemenea, acestea sunt depozitate in locuri special amenajate si unde se pastreaza in cele mai bune conditii, astfel incat nu se ofilesc, iar la fiecare comanda vor ajunge proaspete.

Compararea tarifelor

Totodata, pentru ca acesta este un magazin online, e foarte usor sa fie descoperite toate produsele pentru a compara preturile si astfel incat sa fie luata cea mai buna decizie. Cum preturile sunt mai mici decat in cazul florariilor obisnuite, vor putea fi procurate aranjamente si buchete mai deosebite, ceea ce presupune ca aceasta este o ocazie deosebita de a cumpara tipuri de flori care in alte situatii ar fi fost mult mai scumpe.

Nu dai gres cu trandafirii

De asemenea, la Floraria de Vis gasesti buchete de trandafiri pe care le poti personaliza asa cum iti doresti, astfel incat sa iti fie indeplinite toate cerintele. Pe langa acestea poti alege si trandafirii in cutii sau cosuri cu trandafiri, pentru ca niciodata nu vei da gres intrucat aceste flori sunt un simbol al dragostei si puritatii. In schimb, daca iti doresti ceva mai special te vei putea orienta catre trandafirii criogenati ce reprezinta o optiune deosebita si o surpriza placuta pentru toata lumea.

Stoc nelimitat

Pentru ca florile sunt pastrate in depozite ce ocupa suprafete mari, stocurile sunt generoase si practic nelimitate, ceea ce presupune ca intotdeauna se vor gasi optiunile preferate, chiar si in cele mai aglomerate perioade ale anului, precum prima zi de scoala, 8 martie sau Valentine’s Day, Floraria de Vis fiind cel mai bun prieten al tututor celor care vor sa faca o surpriza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *