Contintul si importanta cartilor de vizita

July 9, 2021 0 Comments

Crezi ca a venit timpul sa investesti in niste carti de vizita de calitate? Cartile de vizita se adreseaza persoanelor care lucreaza intr-o companie si care sunt mereu implicate in evenimente unde intra in contact cu multe persoane, alaturi de care sunt interesate sa dezvolte o relatie profesionala durabila.

Majoritatea oamenilor creeaza carti de vizita pentru a le distribui la evenimente de afaceri. Unii le folosesc chiar pentru a obtine o oferta de locuri de munca la targuri de locuri de munca sau evenimente sociale. Multi antreprenori creativi sau freelanceri folosesc carti de vizita in speranta de a se adresa unui numar cat mai mare de potentiali clienti.

Oricum ar fi, indiferent de domeniul in care activati, puteti sa solicitati in orice moment carti de vizita de la Agrafa Print. Nu conteaza daca esti jurnalist, muzician sau constructor, cu siguranta iti doresti sa te adresezi unui anumit public tinta prin intermediul caruia sa isi poti extinde zona de activitate, chiar prin inmultirea comenzilor sau cresterea productiei pentru un anumit produs.

Realizarea unor carti de vizita interesante este usoara, mai ales datorita faptului ca la Agrafa Print avem in echipa designeri talentati, gata sa va sara in ajutor in orice moment cu idei bune. Totusi, inainte de a face o comanda de carti de vizita la Agrafa, este important sa ne mentionati cateva detalii extrem de importante pentru corectitudinea datelor pe care le vom introduce.

Cărți de vizită carton multistrat 90 x 50 mm (landscape)

Asadar, iata informatiile esentiale pe care ar trebui sa le includeti pe cartile personale de vizita:

  1. Numele dumneavoastra. Numele este primul lucru pe care ar trebui sa-l pui pe cartile de vizita. Desi unele includ numele complet, de fapt are mai mult sens sa puneti numele pe care il folositi cel mai frecvent. Acesta va fi numele pe care il foloseste clientul atunci cand vi se adreseaza. Acest lucru face si prezentarile mult mai usoare.
  1. Descrierea profesiei. Pe cartile de vizita obisnuite, de obicei, trebuie sa scrieti titlul postului pe care il aveti in compania pe care o conduceti sau la care lucrati.  Concret, ar trebui sa includeti o scurta descriere a ceea ce faceti in prezent sau a ceea ce doriti sa faceti. Acest titlu ar trebui sa corespunda postului pentru care doriti sa fiti cunoscut sau pentru care doriti sa fiti angajat.

Date de contact. Datele de contact sunt aspectul cel de baza al oricarei carti de vizita. Acestea permit clientilor potentiali sa va contacteze rapid si usor. In acest fel, puteti sa va expuneti doar numerele de telefon la care doriti sa fiti contactat si evitati sa furnizati datele personale, oferindu-le doar pe cele pe care le utilizati in scopuri comerciale. Asigurati-va ca adresele de e-mail si numerele de telefon sunt cele pe care le verificati frecvent si, desigur, sunt corecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *