Descoperă Iordania într-un sejur plin de aventură și istorie

April 16, 2023 0 Comments

Iordania se poate numi, fără îndoială, una din comorile Orientului Mijlociu. Acest ținut bogat în istorie îți oferă o mulțime de experiențe care nu se vor uita niciodată. Turistul care alege un sejur în Iordania se bucură de o experiență unică atât din punct de vedere istoric, cât și din punct de vedere cultural. În acest articol prezentăm câteva dintre atracțiile turistice ale țării.

Fabrica de Vacante oferă un sejur personalizat care îți permite să descoperi minunățiile Iordaniei într-un mod unic și plin de aventură. Această agenție de turism cunoaște bine Iordania, de aceea te va ajuta să experimentezi cele mai interesante atracții ale țării.

Vizitarea orașului Petra este, fără îndoială, una dintre opțiunile preferate ale turiștilor. Acesta este un oraș înrudit cu anticul Egipt, situat în munții din sudul Iordaniei. Petra este o lume pierdută în mijlocul deșertului, renumită pentru clădirile sale din piatră și sculpturile deosebite. Fabrica de vacante îți poate oferi ghizi turistici care te vor ghida prin ruine și îți vor spune povestea așezării vechi de 2000 de ani.

Marea Moartă este o altă atracție turistică celebră a Iordaniei. Acest lac hipersalin, situat la punctul cel mai scăzut de pe pământ, îți oferă posibilitatea să te relaxezi în apă, deoarece sărurile din compoziția sa îți permit să plutești. Printr-un sejur cu Fabrica de Vacante în Iordania, vei avea posibilitatea de a te relaxa la Marea Moartă și de a experimenta beneficiile unice ale acesteia.

Aventurile în deșertul Wadi Rum sunt pentru călătorul care caută o experiență în afara zonelor turistice obișnuite. Acesta este adevăratul deșert al Iordaniei, la doar câțiva kilometri de Petra. Wadi Rum este un loc pentru iubitorii de natură, care doresc să facă plimbări cu cămile și să experimenteze legendarul ospitalitate beduină. Fabrica de Vacante oferă opțiuni de cazare în taberele beduine, cea mai autentică experiență în deșertul Wadi Rum.

Nu în ultimul rând, într-un sejur în Iordania, nu trebuie să ratezi o savurare de deliciile culinare iordaniene. Această gastronomie oferă un echilibru delicat între condimente și ingrediente care satisfac toate gusturile. Veți fi încântați să descoperiți o gamă largă de mâncăruri, cum ar fi moussaka, hummus, falafel sau mansaf, preparatul național iordanian.

Un sejur în Iordania este o experiență unică, care merită a fi făcută cel puțin o dată în viață. Fabrica de Vacante îți oferă posibilitatea de a experimenta cele mai interesante atracții ale țării într-un mod unic și plin de aventură. Pentru a afla mai multe informații despre sejurul în Iordania accesează site-ul celor  Fabrica de Vacante .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *