Egregora – un loc de suflet, pentru suflete

March 18, 2021 0 Comments

Persoanele varstnice au nevoie de toata grija si atentia noastra in permanenta. Totusi, ce ne facem atunci cand sarcinile profesionale ne dau peste cap, iar timpul parca nu ne mai ajunge pentru a ne imparti intre familie si job? De cele mai multe ori, timpul ne este potrivnic si chiar inamic, moment in care nu putem sa le oferim celor dragi, fie ca vorbim despre bunicii sau parintii nostri timpul pe care il merita, cel de care ei au nevoie ca sa se simta in siguranta si ingrijiti. In mod evident, vorbim despre persoane varstnice care nu se mai pot descurca pe cont propriu si necesita ingrijri speciale. Astfel, la Egregora, camin de batrani Pipera Bucuresti persoanele dragi din viata ta au sansa de a-si recapata bucuria de a trai viata si de a se reintegra din punct de vedere social. Asadar, Egregora este un loc cu totul special, un camin de batrani  din Zona Pipera ce ofera conditii de cazare la standard hotelier de 4****, ingrijire, asistenta si programe intensive de recuperare ale afectiunilor si patologiilor specifice batranetii, printre care amintim Alzheimer, AVC, Parkinson, dementa, scleroze, traumatisme etc.

Serviciile acestui camin de batrani Pipera Bucuresti, Egregora, de asistenta medicala sunt de tip preventiv, curativ, de recuperare, de reabilitare medicala paliativa iar acestea cuprind consultatii medicale de specialitate, evaluari, investigatii, tratamente medicale, ingrijire, medicatie, asistenta in absolut toate activitatile, precum si recuperare medicala prin servicii personalizate de kinetoterapie robotizata si clasica, fizioterapie, terapia durerii, reabilitare medicala, etc.

Mai mult, luand in considerare tratamentul pe care trebuie sa il administram fiecarui pacient, la acest camin batrani din Pipera Bucuresti Egregora, elaboram scheme de tratament in cabinetele noastre medicale si urmarim aplicarea unui program de integrare si redobandire a unui grad cat mai superior al calitatii si independentei motrice. Personalul nostru de cadre medicale si ingrijitori acorda o atentie deosebita si ajutor in absolut toate activitatile zilnice: igiena, ingrijire corporala si deplasare, alimentatie etc. Totodata, garantam servicii de monitorizare a starii de sanatate, coordonare, recuperare, ameliorare si controlul sanatatii. In egala masura, asiguram servicii specializate in recuperarea, tratarea si gestionarea cazurilor post AVC (hemiplegii, hemipareze), boli degenerative Alzheimer, Parkinson, dementa mixta, scleroze multiple, traumatisme postoperatorii, endoproteze, slabiciune musculara post imobilizare, tratamente antiescare, sonde urinare, gestionarea situatiilor ce impun sonde nazo-gastrice etc. Conteaza pe profesionalismul si seriozitatea acestui camin de batrani din Pipera Bucuresti! Astfel, veti fi mult mai linistiti in ceea ce priveste siguranta si fericirea parintilor sau bunicilor dumneavoastra. La noi, siguranta si sanatatea persoanelor dragi sunt prioritare, motiv pentru care ne straduim zi de zi sa devenim din ce in ce mai buni pentru cei care au o nevoie mare de ajutorul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *