Epilare definitiva la Eva Salon, solutia perfecta pentru tine

Epilarea nu mai este o grija, daca stii unde sa apelezi pentru servicii de calitate, realizate cu cea mai buna aparatura din domeniu. Fa-ti epilare definitiva la Eva Salon si beneficiezi de cele mai bune oferte, dar si de servicii profesioniste, realizate de personal extrem de bine pregatit din domeniu. Ceea ce reusim noi sa facem la Eva Salon este deosebit de apreciat de clientii fideli pe care i-am dobandit de-a lungul timpului, motiv pentru care suntem foarte mandri de munca noastra. Va oferim epilare definitiva, realizata prin intermediul tehnologiei E-light, o metoda sigura, accesibila, rapida si eficienta folosita cu succes in toata lumea de peste 30 de ani.

Tot ce trebuie sa stii despre epilarea online

Daca va intrebati in ce consta procesul de epilare definitiva la Eva Salon si care sunt metodele principale pe care le avem in vedere, va spunem ca la finalul unei sedinte de epilare definitiva foliculii pilosi, care sunt in faza de crestere, sunt eliminati si care vor urma sa cada intr-un interval timp cuprins intre 10-15 zile. In general aproximativ 20% din parul nedorit este eliminat inca de la prima sedinta, ceea ce nu poate fi decat imbucurator. Procesul de epilare epilarea definitiva la Eva Salon este tratamentul prin intermediul caruia clientele noastre pot dobandeasca distrugerea definitiva a foliculilor de par, in procent de 90-95% pentru femei si 75%-90% pentru barbati, cu variatii pentru fiecare zona a corpului. Cum deja intuiti si este de inteles, nu se poate obtine disparitia tuturor firelor de par chiar si dupa finalizarea tuturor sedintelor pe care le-ati urmat, caci firele ramase dupa ciclul de sedinte de tratament de epilare definitiva vor deveni foarte subtiri si depigmentate, avand un aspect usor similar cu velus-ul (cunoscutul „puf”). In mod evident, rezultatele depind de: varsta, grosimea parului, adancimea la care sunt radacinile, tipul de piele, dar si numarul de tratamente de epilare definitiva. Trebuie sa avem in vedere ca persoanele ce manifesta la nivelul organismului tulburari hormonale vor avea nevoie de sedinte de intretinere mult mai dese, mai ales in zona fetei, acolo unde firele de par sunt mult mai subtiri si zona este foarte vascularizata.

Alege si tu epilare definitiva la Eva Salon si scapa de grija epilarii frecvente, tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti programezi chiar acolo o prima sedinta, urmand ca, ulterior, sa te asiguri ca intretinerea se realizeaza corespunzator. Poti faci si tu o epilare definitiva la Eva Salon in cele mai mari orase din tara, precum: Iasi, Constanta, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Ploiesti, Bucuresti și Brasov! Este randul tau sa ne cunosti si sa ai parte de cele mai bune servicii de epilare definitiva din orasul tau!

Leave a Comment