Extracții dentare la Dental Medical București

June 4, 2021 0 Comments

Durerile dentare sunt considerate cele mai dure dureri pe care le poate resimți o persoană pe parcursul vieții. De aceea practicile stomatologice au evoluat extrem de mult în ultima perioadă. Cele mai multe au fost conturate în ideea de a preveni sau a elimina durerile dentare și de a prelungi durata de viață a dinților. Cu toate acestea, niciuna din aceste proceduri nu poate înlocui aspectul natural al dinților și de aceea majoritatea stomatologilor încearcă să prelungească cât mai mult perioada până când va fi nevoie să se recurgă la soluții drastice precum extracțiile dentare, Însă, uneori în ciuda tuturor acestor eforturi, apare imposibilitatea salvării dinților și astfel singura soluție rămâne apelarea la extracții dentare București.

Dental Medical vine în ajutorul fiecărui pacient

Deoarece știm cât de importantă este sănătatea dentară pentru fiecare persoană în parte, încercăm să punem la dispoziție cât mai multe soluții de rezolvare a tuturor problemelor. Astfel că, atunci când nu mai rămâne nicio variantă de rezolvare, extracțiile dentare asigură eliminarea problemei de la sursă. Extracția dentară va asigura combaterea tuturor problemelor, însă nicio altă metodă nu va putea să redea aspectul natural al dintelui. De aceea, este foarte important să existe o igienă corespunzătoare pentru a putea amână acest moment cât mai mult.

Extracțiile dentare vor presupune îngrijire suplimentară a dinților

După extracții este foarte important să avem foarte mare grijă de dantură noastră pentru a împiedică o posibilă infecție. Astfel, va trebui să reluăm atât clătitul cât și periajul cu o periuță de dinți specială, extrem de delicată, în timp ce restul gurii va fi igienizat exact așa că și până acum. Nu este recomandat că în primele 14 zile de la extracție să se facă dus bucal, însă cel mai bine este că după intervenție să ascultați sfaturile medicului dumneavoastră. Cu ajutorul unui stomatolog veți reuși să obțineți exact acele rezultate de care aveți nevoie, iar durerea care până acum nu va lasă în pace, va dispărea că și cum nu ar fi fost niciodată acolo. Extracțiile sunt proceduri extrem de complexe, care necesită să respectați o serie de reguli stricte.

Cât durează perioada de recuperare?

Timpul de recuperare poate varia, în funcție de fiecare persoană în parte și se încadrează între 7 – 10 zile, până când firele cu care a fost realizată cusătura se suprimă. Este necesar să respectăm toate indicațiile medicului pentru a asigura o vindecare ușoară și rapidă. Mai mult decât atât, în ziua extracției nu vei putea să fumezi sau să bei alcool și mai important de atât, cu siguranță nu vei avea voie să clătești gură cu apă, cel puțin două ore de la efectuarea ei. Toate indicațiile sunt necesare pentru a evita riscul hemoragiilor, zona respectivă fiind foarte sensibilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *