Fațetele dentare, calea spre un zâmbet perfect

February 4, 2022 0 Comments

Ai fost vreodată persoana care își ascundea în mod conștient zâmbetul într-o fotografie de grup sau în timpul unui interviu de angajare ori la o primă întâlnire? Stomatologia cosmetică a fost concepută pentru a ajuta oamenii ca tine să se simtă mai încrezători, ascunzând ușoare imperfecțiuni sau decolorări ale dinților. Dacă vă confruntați cu probleme de acest fel și aveți nevoie de mici îmbunătățiri, Dr. Kurbe vă poate ajuta să zâmbiți fără niciun fel de bariere, ci doar cu fațete dentare de calitate, durabile. Un medic dentist precum Dr. Kurbe, având experiență vă va putea ajuta să vă puteți hotărî dacă fatetele dentare sunt soluția potrivită pentru problema dinților dumneavoastră.

În acest sens, vă vom prezenta beneficiile fatețelor dentare, astfel încât să vă puteți simți informat și încrezător atunci când căutați un tratament stomatologic menit să vă redea zâmbetul de care aveți nevoie pentru a căpăta mai multă încredere în propria persoană.

Fațetele dentare sunt create pe baza amprentelor pe care medicul dentist le ia conform dinților tăi. Acest lucru înseamnă că vă puteți aștepta ca, de fapt, conturarea și culoarea fațetei să imite smalțul natural al dinților. Fațetele dentare nu numai că arată natural, dar se simt și foarte bine, fără să creeze vreun disconfort. Învelișul ceramic ascunde dinții pătați sau crăpați ca o înveliș de protecție, astfel încât să puteți mânca și vorbi normal.

După ce fațetele de porțelan ajung din laborator, medicul dentist este posibil să facă ușoare ajustări prin tăierea excesului de material sau potrivirea culorii smalțului dentar. Cu alte cuvinte, fatețele dentare sunt personalizate pentru a se potrivi peste dinții dumneavoastră într-un mod care va arata și va simți cât mai natural.

Rezolvă problemele cosmetice dentare

Fațetele dentare pot fi folosite pentru a rezolva o mare varietate de probleme dentare, care includ:

  • Goluri între dinți
  • Dinții lipsă
  • Dinți ciobiți, rupti sau deformați
  • Dinți pătați sau decolorați

Pentru probleme dentare cosmetice minore, poate doriți să discutați cu medicul dentist dacă sunteți sau nu un pacient potrivit pentru fațetele dentare. Acestea vă pot ajuta să vă sporiți încrederea prin suprimarea golurilor dintre dinți sau chiar acoperind dinții decolorați, făcându-i să arate perfect.

Durabile și rezistente la pete

Știați că fațetele dentare sunt capabile să reziste la factori care implică pătare și carii mai eficient decât dinții normali? Cu o îngrijire adecvată, vă puteți aștepta ca fațetele dentare să reziste între 10 și 15 ani. În timp ce fațetele din porțelan sunt durabile și rezistente la pete, trebuie totuși să le îngrijești așa cum ai face dinții naturali.

De exemplu, consumul excesiv de cafea vă poate păta fațetele. De asemenea, folosirea dinților din față pentru a mușca alimente tari, cum ar fi gheața, poate face ca fațetele să se ciobească. Atâta timp cât ai grijă de fațetele tale dentare, acestea vor rezista mulți ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *