In Memoriam ofera servicii de crematoriu si incinerare

Despre moarte si despre procedurile pe care le avem de facut la crematoriul din Bucuresti nu vorbim, iar atunci cand ne vom confrunta cu un astfel de moment nu vom sti ce ar trebui sau nu sa facem. Nu vom fi siguri de alegerile pe care le avem de facut si fiecare din jurul nostru cu care ne vom consilia va avea o alta parere.

In general, despre moarte nu se vorbeste cu lejeritate sau nu se vorbeste deloc. La noi exista unele superstitii si pareri invechite ceea ce face ca un astfel de subiect sa fie considerat delicat. Cu toate acestea, destinul decide, iar cei care raman in urma celui decedat trebuie sa stabileasca cum sa organizeze tot ce tine de serviciile de incinerare.

Unele persoane opteaza pentru procedeul de incinerare din dorinta de a pastra cenusa celui decedat in propria casa, cat mai aproape de familie. Aceasta este o alegere personala care se intampla dupa incinerare. Pe de alta parte, deplasarea urnei este mai simplu de facut, iar mutarea ramasitelor se intampla oricand si oriunde. Spre deosebire de locul de veci, care nu se va mai deschide decat cu aprobari specifice in cazul in care se doreste mutarea, incinerarea scuteste de astfel de interventii. Exista urne speciale in care se poate pastra cenusa dupa arderea trupului neinsufletit, astfel ca aceasta poate fi transportata foarte usor, nemaifiind necesara vreo aprobare in acest sens, decat alte documente decat cele inainte de incinerare. Pentru servicii de crematoriu si incinerare ne putem baza pe cei de la In Memoriam.

De asemenea, este bine de stiut ca pentru efectuarea pasilor pe care ii presupune procesul de incinerare este nevoie de o firma de pompe funebre precum Casa funerara In Memoriam. Pentru ca intreaga echipa este dedicata segmentului de activitate pe care il are, acestia sunt sprijinul dumneavoastra si in ceea ce priveste documentatia necesara. Pe de alta parte, ajutorul de inmormantare ce vine din partea statului este un drept care se respecta, iar Casa funerara In Memoriam va poate ajuta si in aceasta privinta, respectiv cu obtinerea tuturor actelor necesare pentru a intra in posesia ajutorului de incinerare.

Ca si in cazul inmormantarii clasice, procesul incinerarii se desfasoara conform unor pachete de incinerare prezentate pe www.funerarecraiova.ro si din care fiecare client isi poate alege ceea ce are nevoie in functie de preferinte si de bugetul disponibil. Pentru a se desfasura asa cum trebuie, incinerarea are nevoie de anumite produse care se regasesc in lista ce se regaseste pe www.funerarecraiova.ro.

Din dorinta de a sprijini cat mai mult familia decedatului, Casa funerara In Memoriam se va ocupa de tot ce este necesar in ceea ce priveste pregatirea actelor ncesare si aducerea corpului la crematoriul din Bucuresti.

In cele mai dificile momente alegeti un partener de incredere, Casa funerara In Memoriam!

Leave a Comment