Inscrie-i pe cei mici aici sa faca miscare

February 15, 2018 0 Comments

Daca copilul tau si-au manifestat interesul cu privire la dans poate ca ar trebui sa iei in calcul inscrierea acestuia la niste cursuri de balet, intrucat acesta este un sport complet, care ajuta intregul organism si promoveaza forta fizica, agilitatea, imbunatateste concentrarea, muzica si ritmul sunt mai apreciate, astfel ca se va obtine un stil de viata adecvat.

Beneficii din punct de vedere fizic

Chiar daca baletul poate parea simplu din afara, in realitate este foarte intens si ajuta la cresterea fortei musculare, a flexibilitatii si imbunatatirea coordonarii miscarilor dintre creier si corp. In plus, sunt prevenite o multime de riscuri, precum adoptarea unei pozitii gresite ale spatelui care pe viitor se poate dovedi foarte periculoasa. Asadar, cei interesati de balet pentru copii trebuie sa stie ca cei mici vor avea parte de o mai buna rezistenta fizica si vor fi sanatosi din toate punctele de vedere.

Pe plan emotional

Un alt aspect sensibil e reprezentat de sanatatea mintala si emotionala a celor mici, iar baletul poate fi ideal din acest punct de vedere intrucat copiii vor invata mai multe despre competitie, dar si despre relatiile stranse cu ceilalti, vor capata mai multa incredere in fortele proprii si in activitatile desfasurate. Mai mult, baletul poate reprezenta o modalitate ideala de petrecere a timpului liber dupa scoala pentru eliminarea energiei intr-un mod productiv.

Pe plan social

Este esential ca cei mici sa invete sa comunice inca de la cele mai fragede varste, astfel ca in cazul celor care se inscriu la balet pentru copii, acestia au ocazia de a-si face periodic prieteni noi, iar pe aceasta ocazie sunt evitate multe riscuri, precum starile de anxietate sau teama de a vorbi in fata unui public. Astfel, apeleaza la Scoala Ballet Art pentru a descoperi care sunt preturile si conditiile pentru inscrierea celor mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *