Locuințe care facilitează traiul ecologic și protejarea mediului înconjurător

December 4, 2021 0 Comments

Într-o perspectivă mai generală asupra felului în care evoluează lucrurile, trebuie să observăm o înclinare din ce în ce mai puternică a oamenilor asupra caselor construite din  materiale cât mai bune mai puțin nocive pentru mediul înconjurător. Problema aceasta este aprig discutată în diverse medii, motiv pentru care cei de la Dumbrava47 vin  cu o serie de soluții fabuloase pentru cei care sunt interesați de acest subiect. În termeni mai clari, ei se ocupă cu tot ceea ce ține de construcția unor locuințe ecologice, realizate din materiale 100% sigure pentru natură, dar care rămân fără îndoială la aceleași standarde de calitate și facilitate. 

Case care pot genera bani

Cei de la Dumbrava 47 doresc pe cât posibil să le ofere oamenilor posibilitatea de investi inteligent într-o reședință. Astfel încât dacă această casă este de fapt a doua reședință și este utilizată mai puțin de 3 luni pe ani, echipa de aici pune la dispoziție servicii de management turistic pentru închiriere. În acest fel, primești o sumă de bani lunar, care este de fapt chiria pentru casă, timp în care costurile de întreținere, energie și curățenie sunt suportate de cei de la Dumbrava 47. În esență, vei reuși să recuperezi imediat banii pe care i-au investit în construcția și realizarea casei.

Realizate din cele mai bune materiale

Veți putea alege o asemenea casă știind cu certitudine că toate materiale din care acestea au fost realizate sunt cele mai bune posibile. Astfel, pereții vor fi construiți din beton de cânepă, considerat facil pentru capacitatea lui de respira, iar structura și acoperișul vor fi realizate din lemn masiv, lucru care va asigura o rezistență facilă și foarte practică în timp. Totodată, acestea sunt izolate cu lână, ceea ce înseamnă că dispar toate problemele legate de temperatură indiferent de momentul anului în care ne aflăm.

Consum de energie minim

În esență, acestea locuințe au fost gândite cu scopul de a fi cât se poate de practice din toate punctele de vedere. Acest lucru înseamnă că acestea funcționează după principiul low energy, adică la un spațiu util de 108,5 mp, consumul de energie electrică este același ca în cazul unei garsoniere de 25 mp. În timp, vei reuși să observi o scădere clară a facturilor și vei economisi foarte mulți bani în acest fel.

Rezistență și durabilitate

Fiecare reședință are o rezistență garantată în cazul unui cutremur de 9 grade pe scara Richter, iar de principiu, acest lucru se datorează materialelor foarte bune din care sunt realizate. Niciun compromis nu se va face la nivelul sănătății și siguranței clienților, așa că poți fi sigur că aceste case sunt ideale pentru a trăi liniștit în ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *