Mi-am cumparat un pandantiv spion

May 10, 2018 0 Comments

Tehnologia vine in ajutorul nostru cu o multime de gadgeturi menite sa usureze diferite activitati, asa ca oricand putem profita, iar la iUni gasim toate dispozitivele de care avem nevoie. De exemplu, un reportofon spion nu are cum sa lipseasca din arsenalul unui jurnalist sau oricui este pasionat de filmele de actiune, astfel ca aici se gasesc cateva modele grozave. Un microfon, la fel ca o camera, poate fi ascuns intr-o multime de obiecte aparent inofensive, care nu vor da de banuit celor din jur. Un bun exemplu in acest sens e reprezentat de pandantivul iUni M5, care asigura o autonomie de pana la 16 ore si promite inregistrari de calitate, chiar si atunci cand convorbirile au loc la distanta.

Acesta este foarte usor de folosit si inregistreaza pana in momentul in care se opreste pe cale manuala, fie pana cand se epuizeaza bateria, iar formatul fisierelor audio este mp3, wma si wav, ceea ce presupune ca pot fi trasferate mai apoi pe oricare alt dispozitiv. Rata de esantionare este de 98 Khz, iar capacitatea dispozitivului este de 8GB, adica mai mult decat suficienta in majoritatea situatiilor. De asemenea, acest pandantiv este de dimensiuni compacte si reprezinta un accesoriu obisnuit, ce poate fi integrat in cadrul a diferite tinute, motiv pentru care nu va da de banuit nimanui din jur.

Diferite alte forme

In plus, un reportofon spion se poate gasi sub diferite forme, in functie de preferinte si nevoi, iar printre cele mai grozave sugestii se numara pixurile, care sunt usor de transportat in toate conditiile, odorizant de camera, un stick USB si nu numai, motiv pentru oricine isi va putea gasi modelul pe care si-l doreste.

Preturi mici

Tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele la iUni, astfel ca oricine isi va permite achizitionarea dispozitivului de care are nevoie, iar pentru pandantivul spion e nevoie de alocarea unui buget de numai 199 de lei, asa ca acesta poate reprezenta chiar si un cadou foarte inspirat.

Usor de comandat

De asemenea, iUni este un magazin online, ceea ce presupune ca nu mai este nevoie sa se piarda timpul prin magazinele obisnuite, cand produsele preferate se afla la numai doua, trei click-uri distanta. Cu alte cuvinte, sunt de ajuns cateva minute pentru a gasi reportofonul spion preferat si pentru a-l comanda.

Testeaza produsul

Nu in ultimul rand, iUni dispune si de un showroom unde cei interesati au ocazia de a testa dispozitivele preferate, motiv pentru vor fi siguri intotdeauna de alegerea facuta si nu vor da gres. Asadar, iUni reprezinta locul ideal pentru toate tipurile de clienti, pentru cei care vor sa faca economii de timp, dar si pentru cei care prefera sa vada fiecare produs inainte de a-l cumpara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *