Mi-am reparat telefonul dupa mult timp

Cine abia si-a cumparat un telefon nou, cu siguranta, isi doreste sa aiba o grija cat mai mare de acesta, motiv pentru care opteaza pentru fel si fel de folii de sticla si de protectie a carcasei. Optiunile sunt foarte variate in acest sens, insa uneori un mic accident se poate intampla in cele mai nepotrivite momente, iar acesta poate sa lase in urma un display deteriorat. In asemenea situatii se poate apela la PrestigeGSM unde ai ocazia de a inlocui ecranul defect al oricarui tip de telefon.

Preturi bune

In primul rand, trebuie sa stii ca nu te costa mult sa iti pui telefonul la punct, motiv pentru care nu ai niciun motiv sa amani luarea unei decizii in acest sens. Preturile difera in functie de modelul de telefon pe care il folosesti si, bineinteles, cresc odata cu dimensiunile ecranului. Totusi, chiar si asa, la PrestigeGSM te asteapta cele mai mici preturi de pe piata si niciodata nu a fost atat de ieftin sa schimbi ecranul defect al telefonului tau.

Produse originale

In al doilea rand, se folosesc doar cele mai bune produse pentru toate procedurile puse in practica in cadrul service-ului. Astfel, clientii au ocazia de a alege un display OEM care este mai accesibil din punct de vedere financiar si care asigura oricum conditii de calitate, fie se pot orienta catre cele orginale pentru care vor fi nevoiti sa plateasca putin mai mult.

Pe termen lung

Totusi, serviciile si produsele folosite sunt de calitate, ceea ce preuspune ca acestea vor trece cu brio testul timpului si se vor prezenta in cele mai bune conditii. Cu alte cuvinte, utilizatorii nu vor sesiza nicio diferenta intre ecranul vechi si cel cu care tocmai a fost inlocuit.

Totul se rezolva imediat

Ai garantia ca totul se rezolva imediat, ceea ce este un mare plus in conditiile in care nimeni nu isi doreste sa stea prea mult timp departe de telefon. La PrestigeGSM sunt de ajuns chiar si mai putin de 20 de minute pentru a inlocui ecranul defect al telefonului tau.

Pentru orice tip de telefon

Nu conteaza ce model de telefon folosesti pentru ca se gasesc variante pentru fiecare in parte, indiferent daca vorbim de cele mai noi, fie de cele care au aparut in urma cu cativa ani, PrestigeGSM iti aduce solutiile de care ai nevoie, iar experienta isi spune cuvantul.

Poti sa faci programare

Nu in ultimul rand, timpul este pretios pentru fiecare dintre noi, asa ca de ce sa nu faci direct o programare atunci cand stii ca ai timp? Iti alegi ora si data pe care le preferi, iar 20 de minute mai tarziu telefonul tau va fi ca nou.

Leave a Comment