Nobileo vă propune spre vânzare un apartament modern în zona Aviației

February 13, 2022 0 Comments

Cuplurile care sunt în căutarea unui apartament de vânzare în Aviației au șansa să își îndeplinească visul și dorința anul acesta, pentru că Nobileo vă propune spre vânzare un apartament spațios, format din 3 camere, situat într-un imobil recent finalizat în zona Aviației.

Apartamentul propus spre vânzare se află la parterul înalt al clădirii, având o grădină, proprie cu suprafața de 70 mp, pe care este amenajată și o grădiniță. Totodată, în ceea ce privește priveliștea pe care o are acest apartament, menționăm că oferă o vedere liberă.

Referitor la detaliile tehnice, apartamentul dispune de o suprafață utilă interioară de 87 mp și de o compartimentare strategică, special pentru a face față nevoilor pe care le vor avea viitorii proprietari care vor sta aici. Astfel, în zona de intrare avem un hol cu spații pentru depozitare, zona de living are acces către terasa și curte, iar bucătăria este complet mobilată și utilată. Aceasta din urmă este închisă și are acces către terasa, două dormitoare și două băi din care una cu cadă și una cu cabină de duș.

În ceea ce privește posibilitatea de a vedea un apartament de vânzare în Aviației cu posibilitate de a obține și locuri de parcare, avem o veste foarte bună, chiar motivantă.  Pentru mașinile dumneavoastră găsiți locuri de parcare în fața complexului sau puteți achiziționa locuri de parcare subterane, direct de la dezvoltator. Totul se va desfășura într-un ritm rapid, fără prea multă așteptare.

Apartamentul este potrivit pentru o familie, este situat foarte aproape de Metrou Aurel Vlaicu, iar în imediata vecinătate se afla toate necesitățile vieții moderne: restaurante, magazine, școli, grădinițe, centre medicale, precum și centre spa.

Cu alte cuvinte, dacă aveți chef ca după o zi plină la serviciu să mergeți să vă relaxați undeva, însă fără să fie prea departe de casă, veți găsi un astfel de loc chiar la câțiva pași de casă. De multe ori, dorim să evităm plecările departe de casă pentru câteva ore de relaxare, iar alegând un apartament de vânzare în Aviației, veți fi foarte aproape de toate aceste locuri din preajma Bucureștiului.

Alege să vezi chiar astăzi acest apartament de vânzare din zona Aviației și prinde cele mai bune oferte pe care le avem la Nobileo, atunci când vine vorba de alegerea unei noi locuințe. Împreună facem primii pași către ceea ce vei numi “casa ta”, având grijă să vă surprindem cu cele mai interesante oferte.

Fie că îți dorești o casă sau un apartament, Nobileo este alături de tine indiferent de dorințe. Avem o multitudine de posibilități din care poți alege casa potrivită nevoilor și expectanțelor tale, în așa fel încât să te poți declara total mulțumit la finalul tranzacției.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *