Nu a fost scump sa imi repar telefonulDaca tocmai ti-ai cumparat telefonul pe care ti l-ai dorit, cu siguranta, te-ai orientat si catre folii de sticla, carcase ca sa il protejezi, insa chiar si asa o mica neatentie se poate lasa in urma cu un display crapat. Chiar daca acesta este ultimul lucru pe care ti-l doresti, este bine de stiut ca orice problema are si o solutie, asa ca daca ai nevoie de inlocuire ecran iPhone 7, PrestigeGSM este locul ideal catre care sa te orientezi.

Iti pui telefonul la punct

Stii ca aici iti pui telefonul la punct, indiferent de problema pe care o are. Totusi, cel mai des se intampla ca ecranul sa se deterioreze in urma unui mic accident, problemele de soft fiind mai rare in cazul telefoanelor noi. Asadar, stii la cine sa apelezi atunci cand este nevoie sa inlocuiesti display-ul defect al telefonului tau.

Totul se va rezolva imediat

Aici totul se rezolva imediat, ceea ce este un mare avantaj pentru ca nu trebuie sa stai prea mult timp departe de telefon si nici nu trebuie sa iti dai programul peste cap. Sunt de ajuns chiar si mai putin de 20 de minute pentru intreaga procedura, astfel ca merita sa profiti chiar acum.

Pentru diferite tipuri de telefoane

Serviciile celor de la PrestigeGSM nu se adreseaza numai utilizatorilor de telefoane Apple, asa ca nu conteaza ce fel de telefon folosesti, daca vrei sa inlocuiesti display-ul, ai nimerit in locul adecvat.

Ajungi rapid aici

Este bine de stiut ca iti va fi foarte comod sa ajungi la acest service, intrucat este amplasat intr-o zona centrala, fiind usor accesibila din oricare alt punct al capitalei, iar locurile de parcare nu vor reprezenta o problema.

Mai bine faci programare

Cu totii avem o problema cu lipsa timpului, asa ca de fiecare data cand mergem la PrestigeGSM putem sa eficientizam timpul pe care il avem la dispozitie. E atat de simplu sa faci direct programare, ocazie cu care stii cand trebuie sa mergi si iti poti alege data si ora in functie de programul tau.

Nu costa mult

Pentru inlocuire ecran iPhone 7 nu ai nevoie de multi bani, asa ca in cazul unui ecran OEM pretul este de numai 300 de lei, pe cand daca preferi un ecran original Apple vei plati 450 de lei, asa ca poti sa profiti chiar acum de preturile bune.

Ai parte si de garantie

De fiecare data cand apelezi la PrestigeGSM te bucuri si de garantie, asa ca stii ca telefonul tau se afla pe maini bune si ca la final va fi ca nou. Niciun utilizator nu va sesiza vreo diferenta intre ecranul vechi si cel care tocmai a fost montat, astfel ca stii la cine trebuie sa apelezi pentru a avea parte de conditii optime.Leave a Comment