Nu este complicat sa beneficiezi de cele mai moderne tratamente

Tratamentele cu celule stem au devenit tot mai populare de la un an la altul si cu toate ca nu mai reprezinta demult o noutate in domeniul medical, in prezent acestea sunt mult eficientizate. Exista circa 80 de afectiuni serioase care pot fi tratate si sunt efectuate nenumarate studii prin care se asteapta ca in viitorul apropiat lista sa depaseasca pragul de 100. Afla mai multe de la Stemsure pentru a sti tot ce trebuie despre cum se recolteaza, depoziteaza si folosesc celulele stem.

Oamenii de stiinta sunt de parere ca nu exista limite referitor la bolile care vor putea fi tratate cu ajutorul celulelor stem, totul fiind datorat abilitatii sale de a se regenera. Asadar, printre tratamentele actuale sau cele care urmeaza a fi disponibile pentru publicul larg se numara problemele ortopedice, inciziile in urma interventiilor chirurgicale, traume ale creierului, probleme cardiovasculare, pierderea parului, se imbunatateste vederea, insa pot fi tratate si alte afectiuni serioase precum diabetul si se asteapta ca in viitorul apropiat sa se gaseasca solutia pentru Parkinson sau Alzheimer.

Diferite proceduri de prelevare

Se poate apela la diferite proceduri de prelevare care difera in functie de sursa aleasa pentru recoltare, astfel ca una dintre cele mai comune este maduva osoasa, care presupune inserarea unor ace de mici dimensiuni in zona respectiva prin intermediul carora sa fie recoltate celulele. Procedura se efectueaza, de regula, in decurs de o ora, insa se poate pune in practica in decurs de mai multe zile in functie de cantitatile dorite.

O sursa bogata

In schimb, o sursa si mai bogata este sangele cordonului ombilical, motiv pentru care procedura trebuie sa fie pusa in practica imediat dupa nastere, in caz contrar sursa va fi irosita, pe cand tehnica este si mai simpla si nu aduce niciun efect secundar.

Depozitare in conditii corespunzatoare

Afla mai multe de la Stemsure referitor la conditiile de depozitare, care trebuie sa fie speciale, insa avantajul este ca celulele stem nu isi pierd din caracteristici de-a lungul timpului, ci vor avea aceeasi eficienta chiar si peste cateva decenii, urmand a fi folosite oricand este nevoie.

Compatibilitate

De asemenea, nu se pune problema compatibilitatii intre rudele apropiate, ceea ce presupune ca pe aceasta cale nu mai este nevoie de liste interminabile pentru donarile de organe, intrucat celulele stem pot ajuta la regenerarea celor afectate.

Pachete accesibile

La Stemsure ai la dispozitie mai multe pachete din care vei putea alege, iar cel mai accesibil din punct de vedere financiar poate fi ales pentru 1.299 de euro, pe cand pentru numai 100 de euro in plus se poate alege pachetul urmator. Cel de-al treilea pachet propus se poate alege pentru 1.699 euro, pe cand cel mai complet pentru 2.390 de euro.

 

 

Leave a Comment