Poti imprumuta bani chiar daca ai iesit la pensie

Pentru ca pensiile sunt foarte mici, de cele mai multe ori varstnicii au probleme in a-si gestiona finantele, iar veniturile obtinute rareori acopera nevoile lunare. In plus, din cauza varstei inaintate, de cele mai multe ori institutiile financiare nu se arata interesate de a-i ajuta cu un imprumut. Totusi, la Telecredit situatia sta diferit pentru ca aici se ofera si credit online pentru pensionari, ocazie cu care cei trecuti de prima tinerete pot depasi orice problema financiara.

Suma necesara

Bineinteles, nevoile difera de la o persoana la alta, motiv pentru care este bine de stiut ca la Telecredit se pot imprumuta sume de bani cuprinse intre 100 si 2000 de lei. Cu alte cuvinte, ai toata libertatea necesara si pentru ca intregul proces e simplificat nu trebuie sa te complici cu acte si dosare stufoase. Totodata, tu esti cel care isi alege perioada de care ai nevoie pentru a rambursa suma de bani imprumutata, intre 10 si 30 de zile, ceea ce este mai mult decat suficient pentru a-ti putea pune la punct situatia financiara.

Banii pot fi folositi oricum

De asemenea, e bine de stiut ca nu sunt impuse limite cu privire la modul in care sa fie utilizate sumele imprumutate. Astfel, in sfarsit poti merge in vacanta pe care ai asteptat-o atat de mult timp, poate iti achiti ratele restante, iti cumperi telefonul nou pe care ti l-ai dorit sau poate mergi la dentist sau la medic pentru a urma tratamentele pe care le-ai amanat.

Solicitarea se face imediat

Un credit online pentru pensionari este bine venit intrucat acestia se confrunta cel mai des cu probleme de natura financiara, iar procedurile sunt mult simplificate, astfel incat totul se va rezolva in cel mai scurt timp. Totul se poate rezolva direct online din numai cateva click-uri fie daca pensionarii nu se descurca, pot face solicitarea direct la telefon, ambele variante fiind foarte simple si comode.

Conditiile sunt avantajoase

Fata de institutiile financiare obisnuite, la Telecredit conditiile sunt mult mai avantajoase si mai simple, acesta fiind motivul principal pentru care oricine poate obtine aici un credit. Nu conteaza veniturile sau daca mai exista in derulare si alte credite pentru ca acestea nu sunt detalii relevante in aceasta situatie. Important este faptul ca toata lumea se poate bucura de o solutie de finantare rapida, care se obtine imediat, fara griji si fara stres.

Fara griji

Bineinteles, orice pensionar isi poate da peste cap situatia financiara atunci cand intervine o problema de natura medicala, fie atunci cand e nevoie de un produs electrocasnic, de o mobila noua sau oricare alta cheltuiala neprevazuta. Insa prin obtinerea unui credit online de la Telecredit nu numai ca se obtin fondurile dorite, insa nu exista batai intrucat totul este transparent, iar regulile nu sunt atat de stricte precum cele impuse de institutiile financiare obisnuite.

Nu exista comisioane ascunse

Foarte important este si faptul ca nu exista comisioane sau taxe ascunse. Cu alte cuvinte, nimeni nu se va trezi cu surprize neplacute in conditiile in care situatia este transparenta. Asadar, la Telecredit stii de la bun inceput cat vei plati la final si care este dobanda in functie de suma de bani solicitata si de perioada necesara pentru rambursare.

Evita ajutorul altora

Pensionarii aleg de multe ori sa se imprumute de la familie sau apropiati, insa de cele mai multe ori certurile intre persoane au un numitor comun: banii. Astfel, nimeni nu trebuie sa isi deterioreze relatiile cu cei dragi din acest motiv cand e mult mai simplu sa se aleaga un credit online pentru pensionari direct de la Telecredit.

Leave a Comment