Sejur în Maldive 2021 – cea mai instagramabilă destinaţie de vacanţă

September 4, 2021 0 Comments

De cele mai multe ori probabil că ţi-ai imaginat cum ar fi dacă dimineaţa te-ai trezi pe fundal cu sunetul valurilor care se sparg de ţărm şi cu o privelişte care să te absorabă pur şi simplu prin nuanţele clare de turcoaz şi un nisip alb fin care să îţi răsfeţe tălpile. Da, este vorba de o dimineaţă perfectă pe care e o poţi trăi în insulele Maldive, un colţ de lume care a cucerit de-a lungul timpului un număr mare de turişti dornici să se reîntoarcă tot mereu în acest loc!

Kuramathi Island Resort -Maldive

Atracţii turistice de neratat

În cazul în care optezi pentru această destinaţie feerică de vacanţă, din itinerariul tău nu trebuie să lipsească următoarele puncte de atracţie turistică. În primul rând, este vorba de  Muzeul Naţional din Male care a păstrat istoria insulei şicare găzduieşte cele mai interesante colecţii alcătuite din obiecte rare ce ţin de trecutul şi tradiţia culturală a ţării, dar şi exponate de tablouri semnate de artişti locali şi internaţionali. Un alt loc demn de vizitat este Rezervaţia Biosferei Atolului Baa, o rezervaţie care cuprinde 75 de insule, dintre care 10 sunt încântătoare staţiuni de vacanţă iar 13 sunt locuite de către oamenii din zonă. Această locaţie cuprinde principale tipuri de habitat precum recife de corali, insule, zone cu iarbă de mare sau mangrove.

De asemenea, Vechea Moschee de Vineri îşi aşteaptă cu braţele deschise vizitatorii, fiind cea mai veche moschee din ţară, care se remarcă prin arhitectura sa nobilă, realizată din piatră de coral în care au fost sculptate decoraţiuni complexe şi scripturi coranice. Este fără îndoială un adevărat deliciu al pasionaţilor de artă, care au nevoie de permisiunea unui oficial al Ministerului Afacerilor Islamice, în cazul în care nu aparţin de religia musulmană!

Plaja artificială din Atolul Male de Nord este totodată una dintre cele mai populare locuri din Maldive, unde te poţi bucura de numeroase surse de aventură şi de divertisment, precum sporturile nautice, înot, plimbări interminabile pe nisipul ab, spectacole de muzică live sau chiar carnavaluri şi parade organizate în diferite perioade cheie ale anului.

Lista obiectivelor turistice nu se termină aici, insulele Maldive având multe alte locuri destinate oricui şi oricărei preferinţe, fiind o destinaţie în care la orice pas te vei întâlni cu frumosul şi cu multe surprize.

Savurează panorama oferită de plimbarea cu hidroavionul

În cazul în care vrei să admiri de la înălţime întreg peisajul panoramic al tuturor insulelor idilice din zonă, optează pentru o plimbare cu hidroavionul care cu siguranţă va fi una dintre cele mai memorabile şi mai autentice experienţe din viaţa ta. Vei rămâne uluit de acea imagine perfectă a naturii, care predomină în nuanţe de verde şi de turcoaz, într-un ocean albastru, exact aşa cum vedeai doar în fotografii pe Internet.

Dacă plănuieşti un sejur în Maldive 2021, agenţia de turism Roju este gata să te surprindă cu cele mai avantajoase pachete de vacanţă, care să acopere orice nevoie şi orice dorinţă, la nişte oferte de preţ de nerefuzat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *