Tu cum îți alegi genele în funcție de eveniment?

July 4, 2022 0 Comments

Genele false sunt un accesoriu îndrăgit de majoritatea celor care iubesc machiajul sau lucrează în domeniu. Cu alte cuvinte, reprezintă ultimul touch când vine vorba de un make-up profesional, însă promovează, totodată, și un stil mai natural care nu face decât să sublinieze forma ochilor.

Inițial, genele false erau folosite la spectacole de teatru sau pe platourile de televiziune, însă datorită succesului pe care l-au avut, au devenit rapid un produs din ce în ce mai accesibil publicului larg, iar astăzi pot fi achiziționate de oricine în orice moment. În prezent, găsești o diversitate de modele din care poți să alegi, în funcție de forma ochilor și de activitățile la care vrei să participi.

Cele mai populare modele sunt cele cu bandă și cele de tip smoc, ambele fiind extrem de ușor de aplicat. Înainte de a începe să comanzi primul tău lot de gene false, trebuie să ai în vedere că aceste accesorii nu sunt pentru toată lumea, deși se găsesc în toate formele și dimensiunile. RainBow Glam vă oferă câteva sfaturi despre alegerea genelor false.

Cum să-ți alegi genele false în funcție de activitățile la care participi?

După cum am menționat deja, există mai multe tipuri și dimensiuni de gene false, așa că aveți o mulțime de opțiuni, însă trebuie să țineți cont de forma feței și de evenimentul la care ai fost invitat. Poți alege gene false delicate, perfecte pentru machiajul de zi la birou, sau poți alege gene spectaculoase care te vor face să radiezi la un eveniment de seară. 

Nu uita că pentru a obține un look natural în timpul zilei, genele false smoking sunt recomandate aproape în orice situație. Modelul îți accentuează trăsăturile și alungeste forma ochilor. Tot ce trebuie să faci este să așezi câteva gene spre exterior din mijlocul ochiului pentru a crea un efect ușor de alungire.

Dacă nu ai timp să greșești, optează pentru genele scurte cu bandă. Alege mai degrabă modele cu fire subțiri, deoarece astfel vei da impresia de gene naturale cu rimel aplicat. În schimb, pentru evenimentele de seară, experții recomandă genele cu panglică. Dacă vei fi în centrul atenției, alege cu încredere gene bogate, care să atragă privirile din jur și să-ți facă ochii să iasă în evidență.

Acest model de gene poate fi purtat cu un machiaj mai discret, necesitând doar o linie subțire de rimel, și o nuanță naturală a pleoapelor. Bineînțeles, dacă îți dorești un aspect mai frapant la culoare, poți opta pentru o variantă de gene mai rafinată. Pentru un aspect impecabil, încearcă să ții cont atât de coafură, cât și de îmbrăcăminte atunci când alegi genele false.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *