Vrei să te muți la casă? Cumpără o vilă într-un complex din Tunari și beneficiază de toate avantajele

March 15, 2023 0 Comments

Fie că te-ai săturat de aglomerația orașului sau că vrei să ai propria ta grădină, casa reprezintă soluția ideală pentru oamenii care doresc să-și construiască un cămin durabil și confortabil. Cu toate acestea, există multe mituri despre construirea unei locuințe, iar acest lucru poate fi copleșitor. Dacă vrei să te muți în proximitatea Bucureștiului, Tunari este o zonă cu potențial de dezvoltare imobiliară care oferă numeroase avantaje celor care vor să-și cumpere o vilă într-un complex rezidențial. 

Accesibilitatea – zona se află la doar câțiva kilometri distanță de București, ceea ce înseamnă că locuitorii pot beneficia în continuare de avantajele orașului, în timp ce locuiesc într-un mediu liniștit și verde.

Complexuri rezidențiale de lux – în Tunari există mai multe complexuri rezidențiale de lux, care oferă o varietate de facilități, cum ar fi spații verzi, piscine, terenuri de sport și de joacă pentru copii.

Siguranță și securitate – multe dintre complexurile rezidențiale sunt supravegheate 24 de ore pe zi, oferind astfel un mediu sigur și securizat pentru locuitori.

Valoarea imobiliară – Tunari este o zonă aflată în plină dezvoltare, iar investiția într-o nouă locuință ar putea fi o alegere profitabilă pe termen lung, deoarece prețurile proprietăților din sunt în creștere.

Confort și lux – complexurile rezidențiale din Tunari oferă un nivel ridicat de lux și confort, cu numeroase facilități spații verzi ample.

Oportunități de socializare – locuitorii din complex au ocazia de a socializa și de a se cunoaște între ei, datorită diferitelor activități organizate în cadrul comunității.

Tunari este o localitate liniștită și prietenoasă, ideală dacă vrei să te retragi după o zi lungă de muncă. Cauți cele mai apreciate vile în Tunari? Locuințele dezvoltate de Ivonco Residential oferă numeroase beneficii, de la compartimentarea corectă a spațiului locuibil, până la designul modern și confortabil pe care îl oferă. 

Calitatea finisajelor reprezintă una dintre cele mai importante caracteristici de care trebuie să ții cont atunci când faci o astfel de achiziție. Ivonco Residential utilizează doar materiale premium pentru pentru a tu să beneficiezi de un cămin de lux. De la alegerea parchetului și până la instalarea sistemul de încălzire prin pardoseală, finisajele sunt alese cu grijă și atenție la detalii pentru a se asigura că totul este perfect pentru viitorii locatari. 

Tunari este o localitate liniștită și prietenoasă, situată la doar 20 de minute de București. Aceasta oferă un echilibru perfect între viața de oraș și cea de la țară, pentru ca tu să beneficiezi de toate avantajele pe care le oferă ambele lumi. În plus, localitatea este bine conectată la rețeaua de transport în comun, astfel încât să poți ajunge ușor și rapid în orice parte a orașului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *